2013 damatlık modelleri Dar kesim

2013 damatlık modelleri Dar kesim (slimfit)

Takım Elbise

Hayatınızda beklide bir kere o müthiş atmosferi bir kere göreceksiniz günün en degerli oyuncusu siz olacaksınız, en büyük izlenimler sizin üzerinizde olacak damat sizsiniz.

Erkeklerin şıklığına şıklık katan Takım elbise tabi ki Pierre Cassi’den alınır,40 yıllık özgeçmişi ile Damatlık ve Takım elbise piyasa sektöründe olan Pierre Cassi & Wings Men markası, erkek takım modellerinde her zaman ki gibi iddialı ve birbirinden farklı modellerle piyasaya damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Pierre Cassi  markası adı altında dar kesim takım elbise gerek slim fit gömlek, dar kravat koleksiyonu ile birbirinden faklı birçok modelde modayı yakından takip ederek erkek şıklığını ayağınıza getirmekte ,sizi bir dünyadan alıp şıklık dünyasının kapılarını ardına kadar açmaktadır.

Birçok aradığınız farklı modele Pierre Cassi mağazalarında bir tık ötenizde olan Pierre Cassi online erkek giyim internet sitelerinde kolay erişim imkânı ve taksit seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

İstediğiniz modele uygun fiyatlarla cazip ödeme imkânlarıyla anında sahip olabilirsiniz, Damatlık Modelleri, Takım elbise modelleri Dar kesim, İş adamı giyim modası, Armalı spor ceket vs. gibi birçok tarzınıza hitap eden Genç erkek koleksiyonuna ulaşabilirsiniz.

Pierre Cassi ilk kurulduğu zamandan bu yana devamlı erkek giyim üzerinde yenilikler yapmakta ve oldukça da kaliteli ürünleriyle tercih edilmektedir,başarısının arkasında kuşkusuz Türk erkeklerine özverili ve kaliteli bir giyim tarzı sunmak için gece gündüz çalışıp kreasyonu titizlikle hazırlayan ekip kadrosu vardır.

Damatlık Takım elbise modellerinde Kaliteli ve birinci sınıf moda ürünleri almak istiyorsanız sizi de Pierre Cassi şıklığıyla tanıştıralım. 0212 458 25 25

Görmemiş Olabilirsiniz