2012 Damatlik Takim Elbise Modelleri

“2012 Damatlik Takim Elbise Modelleri”

Tuxedo, smokin, seçimleri

Erkekler Siyah Takım Elbiseyle neler yapar?


Yılların değiştiremediği, erkekler ve kadınlar için tek Ürün rengi Siyahtır. Öncelikle yine üzerinize tam oturan, yakaları ince, mat bir Slim fit Takım elbise alın.

Gündüz saatlerinde yine ofis için en garanti çözümlerden biri, beyaz gömlek, bordo hırka, çizgili gömlek, ama mutlaka yakalara uygun dar kesim kravat yerinde bir seçim olacaktır.

Özel Yemek ve günlerde Siyah Takım elbise :

Bir randevuya, Akşamüstü bir kokteyle davetliyseniz, siyah takım içine dar kesim beyaz tişört ve üzerine incecik slimfit bir triko hırka size ayrı bir hava katar.

Ayakkabı seçiminde ise Rugan ayakkabı sizi fark ettirir. Daha cool bir görüntü için beyaz spor ayakkabı da uygun olacaktır.

AkÅŸam Elite bir yemek:

Açılış ve davetlerde nasıl şık olunacağını siz zeten biliyorsunuz.

Beyaz gömlek, siyah kravat ve beyaz mendille,Ama alternatif daha cool bir kombin için şunları deneyebilirsiniz: Siyah takım elbisenizle, siyah dar basic tişört ve üzerine, siyah yelek giyin.

Boynunuza gri bir kaşkol dolayın ve yine siyah mokasen ya da loafer ayakkabı giyin. Tam size uyum saglayacak kıyafetleriniz.

Damatlık, Dügün veya Nişan kıyafeti Seçimi :

Mat Takım elbise İle açılışı yapmanız önerilir. Casual giyim tarzını benimseyin tören veya merasim uzun olacagından rahat edersiniz.

Siyah takımınızla ,Ata yaka gömlek giyin ve yine antrasit, ince kravat veya papyon takın. Simsiyah değilsiniz ama en azından beyaz gömlek, siyah kravat gibi klasik bir kombininiz de yok. Davetin ilgi çeken kişilerinden olacaksınız.

Damat Adayı olarak, 2012 damatlık aksesuarlarının arasına bel kuşağı da eklendi sizin iyi bir seçim olacaktır.

Görmemiş Olabilirsiniz